Blokhut / Chalet Liz

Blokhut – Chalet – B&B. Dit model is op afspraak te bezichtigen op camping de Blekkenhorst te DenHam  (Overijsel)
Blokhut / Chalet LIZ is een bijzonder mooie hut van maar liefst ruim 50m2. Met een zeer ruime living,  1x ruime douche / toilet ruimte, 1 x slaapzolder voor 2 tot maximaal 4 bedden en een zeer ruime veranda waar je met gemak een 6 persoons- tafel kwijt kunt. Hier op de veranda van dit mooie chalet kun je echt genieten van het buitenleven.

Dit leuke vakantiehuisje is gemaakt van 90 x 160mm houten verlijmde balken. (70mm massief of 114 mm verlijmd kan ook)

Dak voorzien van Finse dakpanplaat in de kleur rood. ( andere kleuren mogelijk) De blokhut/chalet word standaard uitgevoerd met vloer en dak isolatie. Ramen en deuren buiten wanden uitgevoerd met dubbelglas en draai kiep systeem, verlijmd hout.

Plaatsing/opbouw van dit mooie chalet door ons is in geheel Europa mogelijk, wilt u het chalet iets groter of kleiner dan is dit geen probleem. Wijziging in afmetingen en indeling naar uw eigen wens is mogelijk. Mail ons dan een plattegrond van hoe u deze blokhut/chalet graag zou willen hebben, en wij bekijken vrijblijvend of dit mogelijk is.

Prijs bouwpakket vanaf 

 

 

 Heeft u nog vragen of wilt u een bestelling plaatsen?
Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen.

Al onze producten zijn vervaardigd van Noord Europees FSC gekeurd hout.
Vrijwel alles is mogelijk; maatwerk, levering en plaatsing in geheel Europa (prijs op aanvraag) volgens onze Algemene Voorwaarden.