Voorwaarden

 1. Aan de getoonde afbeeldingen en prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.
 2. Alle modellen zijn op bestelling leverbaar en worden voorzien van een opbouw beschrijving
 3. Alle modellen hebben standaard een lijst van bij geleverde materialen in de verpakking, hier op staan bv afmetingen van iedere balk en aantal vermeld. Antal en afmetingen van ramen, deuren e.d
 4. Controleer voor opbouw altijd of het volgens product lijst geleverde aanwezig is
 5. Hout is een natuurproduct en zal daarom altijd werken. Dit kan scheurvorming veroorzaken.
 6. De vloerliggers zijn standaard geïmpregneerd om u zodoende een langere levensduur te garanderen. Toch adviseren we u om het product te plaatsen op een hardhouten funderingsbalk / blokken. Op die manier heeft optrekkend vocht geen kans en ontstaat er een ventilatie ruimte dit geeft dat rotting word beperkt.
 7. Alle producten dienen direct na plaatsing te worden voorzien van een beschermlaag van verf, beits of olie.
 8. Op modellen door ons geleverd en geplaatst geven we standaard 5 jaar volledige garantie.
 9. Op modellen door ons geleverd en door u zelf geplaatst geven we standaard 1 jaar garantie op het geleverde product.
 10. Na volledige afwerking door de u zelf gebouwde blokhut/chalet ontvangen we enkele foto’s van alle zeiden van het chalet en van de binnenkant.  Dit in hoge resolutie, dit i.v.m de garantie. (geen verschaalde/verkleinde foto’s)
 11. U mag nooit zelf tijdens de opbouw / plaatsing op eigen initiatief aan het geleverde product zagen,schaven o.i.d, hiermee vervalt de garantie op het product.
 12. Bij alle modellen kunt u zelf kiezen voor een bepaalde dakbedekking (asfalt, shingels, dakpanplaat, dakpannen). U kunt er ook voor kiezen om het product zonder dakbedekking te laten leveren. Ook het type ramen en deuren kan worden aangepast aan uw wensen. Voor ramen en deuren hebben we 3 varianten:
  • standaard ramen en deuren van massief hout met enkel glas of isolatie glas ( Tuinhuisjes)
  • gelamineerde / verlijmde ramen en deuren met simpel draaikiep syteem 13 mm. of 22. mm isolatie glas (tuinhuisje/Chalet)
  • Premium kwaliteit ramen en deuren met draai kiep syteem, 3 punts sluiting en 22mm iolatie glas (chalets/recreatie woningen)

  Gelamineerd / verlijmd is kwalitatief de beste keuze.

 13. Ook de plaatsing van uw product kan door Beku_loghomes verzorgd worden. Mogelijkheden die we u bieden:
  • bezorging van het product
  • aanleggen van de fundatie
  • opbouw van het product
  • schilderen, afwerken, elektra, verlichting, riolering, afvoer hemelwater, gootwerk, bestrating
 14. In overleg met u verzorgen we een compleet programma. De prijs wordt vooraf vastgesteld, zodat u naderhand niet voor verrassingen komt te staan.
 15. Nadat u  opdracht verleend aan BeKu-Loghomes , d.m.v de getekende offerte / opdracht bevestiging retour te zenden , zal BeKu-Loghomes een aanbetalings- factuur zenden.
 16. Na ontvangst van de bijbehorende aanbetaling zal worden overgegaan tot de daadwerkelijke vervaardiging van uw blokhut/Chalet.
 17. Week voor levering volgt een leverings- factuur, die dient te worden voldaan voor het daadwerkelijke afleveren van het product.
 18. Zolang producten niet volledig zijn betaald conform de afspraken in de opdracht bevestiging, blijft BeKu-loghomes ten alle tijden volledig eigenaar van het product.
 19. Als u van Beku-Loghomes verlangt dat zij de opbouw verzorgd, dan zal hiervoor in overleg een datum worden vastgesteld.
 20. Levertijden zij gemiddeld na opdracht verlening 10 tot 12 week afhankelijk van het seizoen kan dit korter of langer zijn.