Werkwijze

Rechtstreeks van de fabriek

BeKu importeert haar huizen rechtstreeks van de fabriek uit Estland. Onze producent is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het produceren van blokhutten, chalets en tuinhuizen voor de Scandinavische en Europese markt. BeKu levert en plaats op aanvraag in geheel Europa uw blokhut / chalet. 

Dakbedekking

Al onze blokhutten en chalets kunnen worden uitgevoerd met een dakbedekking naar keuze. Wij gebruiken standaard Finse dakpan platen in dakpanmotief. Het geeft uw blokhut / chalet een extra luxueuze uitstraling en geeft gegarandeerd een veel langere levensduur.  Standaard kleuren zijn zwart, rood of grijs, andere kleuren op aanvraag mogelijk.

Wanddikte

Voor de kleinere blokhutten/tuinhuizen kiezen wij voor balk diktes vanaf 44 mm. Dit geeft een betere kwaliteit en stabiliteit.          Bij de grotere blokhutten / Chalets adviseren we minimaal 70 mm balkdikte te gebruiken, dit is voor gebruik als zomerhuis/recreatie woning goed te doen. Wil je het gehele jaar in het huisje kunnen verblijven dan adviseren we een balk dikte van minimaal 90mm. Voor alle blokhutten / chalets geld dat er een extra kit bij te bestellen is zodat er wand isolatie kan worden toegepast.

Isolatie

Alle modellen kunnen standaard worden voorzien van dak- en vloerisolatie kit.  Bij vloer isolatie hebt u een extra ondervloer die de ruimte tussen de vloer balken aan onderzijde afsluit, hierdoor hebt u een ruimte van 12 cm die gebruikt kan worden voor isolatie en eventueel leiding werk. Dak isolatie kan standaard d.m.v extra kit op het dak te plaatsen, dit geeft de ruimte voor 9cm isolatie. Andere diktes op aanvraag mogelijk. Voor isolatie gebruiken we standaard een minerale wol of vlas dekens, dit geeft een goed isolatie, geluids demping en ventialtie.