fsc-beku-loghomes-1Onze fabrikant garandeert dat het hout wat gebruikt wordt voor de vervaardiging van de blokhutten, chalets en recreatiewoningen, wordt ingekocht bij STORA ENSO en RAIT groep.
Deze partijen werken uitsluitend met FSC (Forest Stewardship Counsil) gekeurd hout. Dit wil zeggen dat het hout ecologisch verantwoord wordt verkregen en dat het betreffende bosbeheer op verantwoordelijke manier wordt uitgevoerd.

De kern van het werk van FSC is zorgen dat bossen, zowel tropische als niet-tropische, goed worden beheerd. Door het FSC-keurmerksysteem kunnen boseigenaren die zich aan de afspraken houden, zich onderscheiden van degenen die hun bos niet goed beheren. Daarnaast maakt FSC het hout herkenbaar voor de eindgebruiker. Deze kan er zeker van zijn dat het uit goed beheerde bossen komt, doordat het hout door de hele handelsketen wordt gevolgd. Het instrument dat FSC hiervoor gebruikt is certificering, zowel van het bosbeheer als van de handelsketen. Certificeren gebeurt door een van de vijftien onafhankelijke organisaties die daarvoor door FSC zijn geaccrediteerd.
bron: www.fsc.nl

BeKu-Loghomes Blokhut Tuinhuisje

Blokhut / Tuinhuis

Hottub / Sauna

Beku-Loghomes Blokhut Chalet

Blokhut / Chalet

BeKu-Loghomes Grenen Home Blokhut

Noors Handwerk Huis

BeKu-Loghomes Trekkershut Blokhut Chalet

Trekkershut

BeKu-Loghomes Noors Handwerk Huis Blokhut

Grenen Home

Beku-Loghomes Finse Kota Barbecue Blokhut

Finse Kota

BeKu-Loghomes Schuur

Overige houtbouw

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen.